RENZ (Kijkdag)  Troosteloze dag op de kijkdag van RENZ !
De firma Troostwijk had voorafgaand aan de sluiting van de veiling van het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz materiaal, wat al een ruime maand eerder was opgesteld aan de snelweg in Uden, 2 kijkdagen gepland 7 en 8 Mei 2016.
Vrijdag 7 Mei bezochten we deze kijkdag.... waarom ??... de belangrijkste reden voor ons was het nog 1x zo veel mogelijk, zo mooi mogelijk op de foto kunnen vereeuwigen van “ons” Nederlands Nationaal Circus Herman Renz. Natuurlijk ook de nieuwsgierigheid van welke mensen / handelaren dit materiaal zouden willen kopen. We hadden verwacht dat dit een sombere, kille dag zou worden. Echter vond “men” het helaas nodig van deze dag een groot feest te maken compleet met onvangst clown, snackbar .... een waar familie uitje... genoeg gezinnen die er dan ook met de kids rond liepen. De kinderen zochten naar de dieren en hadden een circusshow verwacht. Onbegrijpelijk dat er zulke ouders zijn.... een ingetogen kijkdag was hier meer op zijn plaats geweest. In het verleden had ik al vaker kijkdagen van de firma Troostwijk bezocht maar die waren toch een stuk zakelijker !! TRIEST !!
“Gelukkig” scheen de zon deze dag, waardoor nogmaals goed te zien was dat het “ons” Nederlands Nationaal Circus Herman Renz een schitterende zaak was. Natuurlijk ontbreekt hier te speeltent (die was al verkocht). Wij hopen met deze reportage het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz een waardige foto herinnering te geven.
Hieronder de foto’s van het materiaal in ongeveer de volgorde van de opstelling, de niet RENZ objecten staan niet in deze reportage.