Koningsdag Tilburg  ROYAL in the Sky
Vanaf Maandag 24 April t/m Zondag 30 April kon men dineren in het Sky Wheel van de firma Koevoets & De Vries. De Bonheur Horeca Groep was verantwoordelijk voor het 3 gangen diner. (Prijs 55 Eur pp all-in) dit onder de naam “Royal in the Sky; POP-UP Restaurant op 40 meter hoogte” Check in +/- 19.00 uur ontvangst met welkomst drankje. Boarding +/- 19.15 uur toewijzen van de gondel. Check out +/- 21.15 uur (Dit liep vrijwel dagelijks wel wat uit)  
Foto compitatie
Alles staat gereed voor de ontvangst van de gasten.
De keuken
De “hongerige” gasten....
Geheel in stijl kwam de look-a-like Willem Alexander aangereden om zijn gasten te verwelkomen. Na zijn speech, hoe dankbaar hij was dat deze gasten voor zijn verjaardag waren gekomen, werden de gasten door hem persoonlijk naar de juiste gondel verwezen.
... en dan is er eten...
Nu u al het eten voorbij ziet komen, zie ik dat u nieuwsgierig bent geworden naar het menu. In dat geval, zullen we u het complete 3 gangen menu mededelen : Voorafje van het huis Reuzenrad Amuse Voorgerecht : “Oranje Tompouce” Tompouce van gerookte zalm met een mousse van kreeft, zalm kaviaar, dille mayonaise en bospeen cremè. Hoofdgerecht : Jachtschotel van kalfsstoofvlees met morilles, hollandse asperges, groene kruiden, aardappelmousseline en crunch van hazelnoten en aardappel. Nagerecht : Hangop van yoghurt, honing en vanille met zomerkoninkjes en basilicum.
“Men dineerde nog lang en gelukkig”