Tilburgse Kermis  Tilburg Kermis 2017
23 JULI
Op zondag ochtend begon om 10.30 uur de kermis-mis op de autoscooter Route 66 op de spoorlaan. Tijdens deze mis werd aangedacht geschonken aan het tragisch, maar onvoorkomelijk, ongeval van zaterdagavond op de attractie “Die Fantastische Reise”.
Omroep Brabant begon deze ochtend meteen met Kermiswethouder Erik de Ridder lastig te vallen met vragen over het ongeluk. Gelukkig was in voorgaande nacht de inspectie van de Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). Conclusie dat de attractie 100% veilig was; de exploitant begon deze ochtend aan het herstel van zijn attractie... planning dat deze attractie dinsdag gewoon weer open is. 
Belangstelling voor deze mis zowel op als buiten de autoscooter.
De meest gezellige mis die er is, met een voortreffelijke zangeres.
Kermiswethouder Erik de Ridder krijgt van de Pastoor Van Welzenes een kaars voor de familie van het jongetje wat ongelukkig ten val kwam in eerder genoemde attractie.
Sheila komt met verrassende mededeling voor de Pastoor. Inzegenen van de kermis zal niet in het reuzenrad maar in Around The World plaats gaan vinden.
Speciaal voor de Pastoor ging de Around The World niet veel hoger dan een meter of 3. Gezien vanaf het platform.
Na deze inzegening was er gelegenheid voor het nuttigen van een kopje koffie en een heerlijke oliebol. Met dank aan Tappas restaurant en Richard Voets.