Tilburgse Kermis  Tilburg Kermis 2019
5 JULI
Vandaag was er een overijverige ambtenaar in Tilburg, bij het plaatsen van de borden voor het parkeren en pendelbussen naar het muziek festival in het Leypark. Heeft deze meteen het bord voor de “Exploitant Pendelbus” geplaatst.
Salonwagens / Woonwagens
11 JULI
Een aanpassing in de logistieke richtlijnen zorgde ervoor dat het woonwagenterrein op woensdagavond 10 Juli nog niet voorzien was van de electra aansluitingen. Verdeelkasten ed. werden dan ook vandaag pas geplaatst. Vanaf 16.00 uur werd het woonwagenterrein pas vrijgegeven, daar voorgaande jaren dit in de ochtend zorgde voor een file aan woonwagens. Wat een prachtig gezicht was en ons de tijd gaf mooie transportfoto’s te maken... helaas waren werknemers van het naast gelegen industrieterrein minder blij met deze opstopping.
Op het Laar waren de diverse straten en pleinen wederom voorzien van duidelijke “straatnamen”.
Inmiddels ergens in de middag..... toch woonwagen file...
Inmiddels staat de klok op 16.00 uur... Het kermisteam incl. de nieuwe kermiswethouder zijn er klaar voor Elke exploitant ontvangt van AH, de partner van de Tilburgse Kermis 2019, een goed gevulde zak met diverse producten naast het worstenbroodje en kop Koffie.