TILBURG 2021  Tilburge Kermis 2021
Kermis Expo van Stichting Kermis Cultuur
Na 1 jaar afwezigheid is er dit jaar wél weer een Kermis Expo, hetzij dit jaar niet in “onze” spiegeltent op de kermis, maar net buiten de kermis in een groot winkelpand. (Hoek Stadhuisstraat / Stadhuisplein t.o. de voormalige uitgang van de Emma Passage). Daar wij ook aan de corona regels gebonden zijn ziet onze Expo er dit jaar iets anders uit. Zoals 1 richtingsverkeer en alles wat ruimer opgezet en U dient als bezoeker de 1,5 mtr afstand regel in acht te nemen. Toegang is nog steeds GRATIS !! Omdat wij U vorig jaar ook gemist hebben, maken we er dit jaar iets moois van. Wat dacht u van maar liefst 4 (!!) nieuwe zaken. (onze modelbouwers hebben dus bepaald niet stil gezeten) 1) De Spin - Dhr. Bert van Houten 2) Jumbo - Dhr. Nob Franken 3) Happy Spider - Dhr. Richard van Gog 4) Stoomcarrousel - Dhr. Toon van Gestel enne.... een “oude bekende” met mooie modellen komt terug :-)
Maandag 5 Juli & Dinsdag 6 Juli zijn in de avonduren de eerste voorbereidingen getroffen of beter hebben de eerst werkzaamheden plaats gevonden; het Expo rijp maken van het, nog niet eerder in gebruik zijnde, pand. Woensdag 7 Juli is in alle vroegte het eerste transport gelost en zijn we aan de slag gegaan om onze ruimte wat in te gaan delen.
Onze Kermis Expo Locatie
Vrijdag 9 Juli in alle vroegte het tweede transport gelost en zijn tevens onze fotopanelen gearriveerd, de hoofdlijnen van de looproute zijn nu uitgezet.
De eerste exposant kwam zijn Autopede brengen.
Zondag 11 Juli in alle vroegte kwam de 2e exposant zijn modellen brengen.... nog 4,5 dagen tot de opening...